Kapat

Kuruluş Osman Ayaz Alp öldü mü, gerçekte var mı? Atilla Güzel diziden ayrıldı mı, kimdir?

Ayaz Alp öldü mü? Kuruluş Osman dizisinin sevilen karakterlerinden Ayaz Alp rolünü üstlenen başarılı güreşçi Atilla Güzel diziden ayrıldı mı? ATV'nin sevilen dizisinde güçlü karakterlerden biri olan Ayaz Alp'in diziden ayrılma haberi hayranları hayli üzdü. Haberin ardından konuyla ilgili araştırmalar da yoğunuk kazandı. Peki, Kuruluş Osman Ayaz Alp öldü mü, gerçekte var mı? Atilla Güzel diziden ayrıldı mı, kimdir? Bilgiler içerikte.

 

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’in yanında cenk eden yiğit Alplerden biri olarak yer alan Atilla Güzel diziden ayrıldı mı? Zaman zaman sevilen karakterlerin diziye veda etmesi takipçileri hayli üzüyor. Ayaz Alp karakterinde rol alan Atilla Güzel, başarılı bir güreşçi olarak kednisine biçilen rolün hakkını veren ve izleyiciler tarafından sevilen bir karakterdi. Peki, Kuruluş Osman Ayaz Alp öldü mü, gerçekte var mı? Atilla Güzel diziden ayrıldı mı, kimdir? Detaylar haberin devamında.

Kuruluş Osman Ayaz Alp öldü mü, gerçekte var mı? Atilla Güzel diziden ayrıldı mı, kimdir?

Ayaz Alp, Flatyos tarafından şehit edildi. Dolayısıyla Ayaz Alp karakterini canlandıran Atilla Güzel, diziye veda etti.

Ayaz Alp karakterinin tarihte gerçekten olup olmadığına dair bir bilgi bulunmazken, senaryo gereği Osman Bey’in maiyetindeki yiğit Alplerden biri olarak dizide yer verildiği düşünülüyor.

Diriliş Postası